Courses

 • 3 Lessons

  Invata Adobe Premiere cu Tudorial

  ​Cursul con​​ține toț​ti pașii necesari pentru a ​înv​ăța să editezi a​șa cum ​îți dorești.

 • 14 Lessons

  Invata After Effects de la ZERO

  Realizand tutoriale pe Youtube, am inteles care este de fapt cea mai mare provocare cand vine vorba despre invatarea acestui program. Pe langa faptul ca este intr-adevar un program foarte complex, cea mai mare provocare este terminologia in limba engleza. Si, sincer, cu asta ma confruntam si eu la inceput. De aceea am realizat acest curs in limba romana unde explic pas cu pas notiunile de baza. Include: - Peste 4h de curs; - 52 de lectii in limba romana; - Accesul la materialele din lectii pentru a exersa in acelasi timp; - Poti lasa comentarii la lectii si trimite mesaje private instructorului Pentru a vedea toate lectiile, te rugam sa dai click pe "Expand All"
 • 5 Lessons

  Motion Tracking in After Effects CC19

  Bine ai venit la mini cursul cu Motion Tracking in After Effects CC2019! Ce inseamna Motion Tracking? Captarea miscarii obiectelor si a camerelor dintr-o filmare. Pe baza informatiilor pe care le primim din captare, ne putem plasa materialele grafice in asa fel incat sa para ca fac parte din acea filmare In acest curs invatam 3 tipuri de tracking: 1. Tracking 2D cu Point trackers 2. Tracking Planar cu Mocha AE 3. 3D Camera Tracking Motion Tracking este stalpul de rezistenta A VFX-ului. Stii ca esti pe drumul cel bun cand ai un track bun! Materialele sunt incluse.​
 • 4 Lessons

  Personalizarea template-urilor de After Effects cu Tudorial

  Cand spunem template-uri, ne gandim la 3 lucruri esentiale in afacerea noastra: Timp, Bani si Design. 1. Design. Va spun in calitate de client si creator al template-urilor ca animatiile sunt de cea mai buna CALITATE. Este in interesul tuturor partilor implicate (autor, paltforma, client) ca aceste template-uri sa fie de calitate. Cum le personalizam? Asta tine de noi si cunostintele noastre in AE. 2. Avand animatia facuta, castigam TIMP. 3. Avand mai mult timp, evident ca putem castiga si mai multi BANI.