Termeni și condiții

Reguli generale

Orice persoana fizica sau juridica (denumita in continuare Client) poate accesa site-ul tudoratanasiu.ro (denumit in continuare site-ul), pentru cumpararea cursurilor si produselor sau inscrierea la evenimente, doar cu respectarea acestor Termeni si conditii. Pentru a finaliza procedura de cumparare a unor produse, cursuri, sau inscrierea la un evenimet, Clientul va furniza informatii corecte si complete in toate campurile formularului.

Site-ul nu va fi utilizat pentru postarea materialelor ce contin mesaje defaimatoare, obscene, indecente, amenintatoare sau de instigare la violenta, ura de rasa sau alte asemenea acte. Ne rezervam dreptul de a sterge orice postare cu un asemenea continut, cat si postari cu un limbaj nepotrivit sau care ar putea aduce vreun prejudiciu noua, clientilor si vizitatorilor nostri.

Site-ul poate fi folosit doar pentru cumpararea si vizionarea cursurilor, a produselor, inscrierea la evenimente si/sau pentru recomandarea produselor, cursurilor si evenimentelor noastre. Putem folosi in scopuri de promovare, portofoliu si nu numai, orice comentariu scris de membrii inregistrati sau de vizitatorii site-ului doar cu consimtamantul dvs.

Utilizarea continua si neintrerupta a site-ului nu este garantata. Este posibil sa apara erori, virusi sau alte manifestari nedorite pe Site sau pe serverele de gazduire. Astfel, vom lua masuri pentru eliminarea acestora cat mai repede posibil. Accesul la operarea Site-ului este total interzis, indiferent de motiv sau de rezultat. De aceea, vom inceta sau restrictiona accesul oricarei persoane, oricand si fara raspundere, in cazul in care acesti termeni si conditii nu vor fi respectati. Deasemenea, va avea acelasi efect constatarea unor raporturi ineficiente intre parti prin intermediul acestui site.

Inregistrarea pe site

Inregistrarea pe site se face in formularul din pagina de finalizare a cumpararii unui produs. Va rugam sa completati toate campurile solicitate deoarece vor fi folosite la eliberarea facturii. Parola pe care o veti introduce, ca si restul de informatii vor trebui pastrate in siguranta de catre dumneavoastra. Responsabilitatea va revine la orice comanda sau plata efectuata pe site-ul nostru din contul dumneavoastra.

Plasarea comenzii

Comanda se realizeaza prin parcurgerea pasilor urmatori:
– selecteaza produsul si adauga-l in Cosul de cumparaturi, prin click pe butonul „Adauga in cos”
– daca vrei sa adaugi mai multe produse in cos, repeta pasul 1 pentru fiecare produs
– dupa selectarea produselor actualizeaza Cosul de cumparaturi
– apoi efectueaza comanda prin butonul „Finalizeaza comanda”,
– comanda va fi realizata numai dupa autentificare, in cazul in care detii un cont pe site, respectiv dupa inregistrarea pe site in cazul in care nu detii un cont
– introdu datele de facturare
– bifeaza „Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului”, numai dupa ce ai citit cu atentie aceasta pagina.
– trimite comada prin click pe butonul „Finalizeaza comanda”. Trimiterea comenzii implica plata pretului stabilit conform detaliilor de pe site pentru produsele comandate.

Confirmarea comenzii

In scurt timp, veti primi un email de confirmare a comenzii, pe adresa de email pe care ati introdus-o odata cu finalizarea comenzii.

Plata. Facturare

Preturile sunt afisate pe site. Plata se poate face prin Euplatesc.ro urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia realizarii comenzii. Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru produsele cumparate. In acest sens, Clientul are obligatia de a furniza Vanzatorului toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Factura va fi trimisa Clientului in format electronic dupa efectuarea platii produselor sau serviciilor comandate.

Raspunderea contractuala

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul accepta in mod expres si neechivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizeaza site-ul. Acceptarea Termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea casutei corespunzatoare din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice alta terta persoana le-ar putea suferi ca rezultat al indeplinirii de catre noi a oricareia dintre obligatiile noastre conform Comenzii. Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

Suportul premium

Suportul la lectii poate fi oferit doar daca este precizat in descrierea cursului si poate fi oferit maximum o lună de la achizitionarea cursului.

Reclamatii

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata si alte asemenea, ne va fi comunicata direct prin email la adresa info@tudoratanasiu.ro. Nemultumirea dvs va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs, in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

Proprietate intelectuala

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse in cursurile prezente pe site si a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusiva a Tree Of Smart People SRL.

Este interzisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site sau in cursurile/programele la care cumparati accesul prin intermediul site-ului, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre Tree Of Smart People SRL.
Nu este permis sa transmiteti in favoarea unei terte persoane datele de acces la cursurile prezente pe site si/sau la alte programe online comercializate prin intermediul site-ului.

Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuala/industriala asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai mutle detalii va rog sa vizitati politica de confidentialitate si securitate a datelor

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre proprietarul site-ului si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Calarasi.

Dispozitii finale

Acest site este detinut de catre Tree Of Smart People SRL, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul va oferiti automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site.

Tree Of Smart People SRL are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand postand varianta actualizata pe site, iar Clientul are obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori acceseaza site-ul. Clientul are obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu poate pretinde si nu se poate apara cu necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau efectuarii unei comenzi pe site ori in cazul inscrierii la un eveniment.

Promotiile oferite de catre Tree Of Smart People SRL sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limita stocului, daca pe site nu se specifica altfel.

Acesti Termeni si conditii se completeaza cu diverse aspecte speciale cuprinse la descrierea produselor/cursurilor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.