Învață să filmezi, editezi și să te promovezi prin TikTok-uri

Curs online. Ediția a III-a

Învață să filmezi, editezi și să te promovezi prin

TikTok-uri educaționale

Programează o întâlnire pe Zoom cu Tudorial să vezi dacă ți se potrivește acest curs.

Când începe

Programul îl stabilim pe ZOOM 

Cât va dura

30 de zile + opțiunea de continuare

Câți cursanți?

Unu la unu

Prețul cursului

250Eur 99Eur

Tipul cursului

Peste 40 de lecții preînregistrate +

4 sesiuni live pe Zoom/lună)

Interacționare

Grup privat

Telegram +

sesiunile LIVE

Pentru cine este acest curs?

 • Pentru creatorii care au deja un nr. de urmăritori și vor să-și imbunătățească conținutul video
 • Pentru cei care vor să-și îmbunătățescă skill-urile de editare video;
 • Pentru freelanceri/profesioniști care vor să-și diversifice portofoliul de servicii.
 • Pentru antreprenorii care vor internalizeze producția de video-uri pe TikTok;

Temele principale abordate în curs

01

CE tip de video creăm în funcție de obiectivul tău

Vom gândi/planifica cea mai eficientă modalitate de lucru pentru a ne crea TikTok-urile + plan de postări. Stresul este dușmanul nr. 1  al consecvenței. 

02

Cum creezi o audiență în jurul tău

Vom învăța cum să ne creăm un profil pe TikTok care să ne ajute să formăm o audiență în jurul businessului nostru. Audiența este diferită de nr. de urmăritori.

03

IDEE și SCRIPT
cu ajutorul AI-ului
 (MODUL 2)

În această săptămână din curs, vom lua fiecare script în parte și vom planifica ce e de făcut pentru fiecare în sesiuni LIVE săptămânale. Ca regizorii în etapa de pre-producție.

04

Storytelling și planificare

Vom învăța cum să povești distractive care să inspire și să educe pe  TikTok.

04. Filmare și editare în Adobe Premiere sau CapCut pentru smartphone (la alegere) 

Vei putea alege în ce program vrei să-ți  editezi clipurile:

1. Adobe Premiere pentru profesioniști sau freelanceri care vor să ofere servicii de editare video. De asemenea, dacă vrei să editezi pe PC sau laptop, Adobe Premiere este recomandat. 

2. CapCut pentru smartphone pentru antreprenori, soloprenori sau creatori de conținut care vor să editeze calitativ dar fără să se streseze învățând un program de editare profesional precum Adobe Premiere sau Davinci Resolve.

Ce spun cursanții din primele ediții

Răbdare, atenție la detalii și o dorință sinceră de a te ajuta să progresezi.  Și cu asta probabil că am dat definiția unui profesionist.

Spun asta pentru că am simțit din prima clipă că Tudor este un profesionist, iar în activitatea pe care o desfășoară nu există loc de compromis.

Cel mai mult mi-a plăcut felul în care este structurată informația. Plecând de la noțiuni teoretice mai simple până la cele mai complexe, toate complementate de temele practice ce trebuiau executate pentru a învăța abilitățile de editare.

Personal, cursul de editare mi-a conferit încredere, formându-mi o bază pe care pot construi mai departe.

Acest curs a fost exact ceea ce îmi doream și a fost pe măsura așteptărilor, poate chiar peste.

Mi-a plăcut mult abordarea lui Tudor, încă de la prima întâlnire pe care am avut-o după webinar.

Am fost foarte plăcut surprinsă că și-a propus mai întâi să înțeleagă care sunt nevoile mele și dacă acest curs mi se potrivește.

Cursul este online, lecțiile sunt responsabilitatea ta să le parcurgi, dar Tudor este alături de tine pe tot parcursul acestor săptămâni și propune întâlniri în care își ia timp să te ajute pentru a înțelege mai bine lectiile.

Recomand acest curs celor care vor sa invete cum sa creeze videouri mai bune pentru social media, de la cum concep scriptul si pana la editare.

Ioana Sfetcu, Digital Marketer

Am aprofundat multe lucruri utile cum ar fi:- cum să faci un montaj video care să rețină privitorul cât mai mult.- cum să scrii și să structurezi textele pentru video, – aplicațiile foarte utile pe care încă le folosesc și pentru alte lucruri nu doar pentru ceea ce au fost destinate în curs- template-urile din curs sunt foarte utile și pentru alte proiecteLa final vreau să îți mulțumesc și pentru invitați, care sigur nu au fost ușor de adus, de la care am putut învață sau „fură” idei și nu numai. Îți mulțumesc pentru că ai fost deschis și ne-ai arătat și răspuns la toate întrebările care le-am pus în timpul sesiunilor live și pot spune că încă mai țin legătură cu unii colegi de la curs.

Pe lângă cursul respectiv se pot crea relații/parteneriate de lungă durata!

George Mitu, Videograf at Ingrid Geo Events

Cursul lui Tudor a fost cea una dintre cele mai bune investiții pe care le-am făcut!

 Nu mă gândeam că eu, o persoană care știa doar să deschidă un PC și să scrie în Word, astăzi fac editare video. Salutare, numele meu este Sergiu Rusu și sunt jurnalist din 2003 la Monitorul de Suceava.

De aproximativ doi ani mă ocup și de conturile de social media ale ziarului, iar cursul lui Tudor m-a învățat cum pot edita ușor tot felul de videouri. Mai mult am rămas și cu o grămadă de tool-uri pe care le folosesc pentru editări.

Administrez printre altele canalul de Youtube al Monitorului de Suceava, iar multe dintre materialele de acolo sunt editate de mine. Avea până într-o 1000 de abonați când l-am preluat. Acum, când îți scriu aceste rânduri, are 17.600 de abonați. 

Astăzi, administrez canale de Youtube (cel de la Off Road Max, de exemplu), pagini de Facebook, conturi de TikTok și de Instagram. Iar faptul că îmi pot edita singur videourile contează foarte mult.

Sergiu Rusu, Monitorul de Suceava

Un curs extrem de bine structurat acompaniat de o frumoasa voce radiofonica. Limbajul este accesibil atat incepatorilor cat si profesioniștilor.

Practic crearea de continut devine o placere gratie bucuriei cu care Tudorial te indruma in dobandirea cunostintelor necesare procesului de producție video.

Damian Deheleanu, Preşedinte at Clubul Sportiv Dragonii Vlăsiei

Ce vei învăța în acest curs?

Vei învăța un sistem de procese bine pus la punct cu ajutorul cărora vei putea crea videouri care dau rezultate.

BONUS:

 • Plan de postări
 • Pachet de titluri stilizate și animate
 • Pachet de tranziții
 • Pachet de elemente grafice

De ce ai nevoie pentru acest curs?

01

oră/două pe săptămână

02

Un smartphone
de o generație mai nouă

03

Un microfon și trepied
pentru smartphone

04

Laptop dacă alegi să editezi
în Adobe Premiere

Instructor: Tudor Atanasiu | Tudorial

Povestea mea în lumea filmului a început în 2006, când, alături de colegii mei de liceu, am creat primul nostru scurtmetraj antidrog. Cu sprijinul profesorilor noștri, am obținut locul al doilea la nivel național într-o campanie împotriva drogurilor, fapt ce m-a propulsat într-o carieră de succes.Am început să lucrez în televiziune ca editor și grafician video timp de șase ani, unde mi-am dezvoltat abilitățile și pasiunea pentru domeniu. Ulterior, am decis să urmez calea de freelancer în editare video și animații 2D, o experiență care m-a ajutat să înțeleg importanța marketingului.Într-un efort de a împărtăși cunoștințele mele, am început să creez tutoriale de editare și grafică pe YouTube. Datorită acestor tutoriale, am fost invitat să le vorbesc videografilor despre cum pot folosi After Effects pentru a-și îmbunătăți proiectele.Apoi, am făcut pasul către rolul de producător video în zona de evenimente la Bruxelles, Belgia. Acest parcurs m-a adus în final la a deveni instructor și creator de conținut

Programează o întânire pe ZOOM să vedem dacă ți se potrivește acest curs

Învață să filmezi, să editezi și să te promovezi prin TikTok-uri educaționale

Programul exact în întâlnirea pe ZOOM

Locuri limitate la 10 de persoane/grupă

7 ZILE BANII ÎNAPOI: GARANȚIA CALITĂȚII 100%

 • Peste 40 de lecții video 
 • 4 sesiuni live
 • Editare video în Adobe Premiere sau CapCUt la alegere
 • Feedback live personalizat la TikTok-ul creat de tine
 • Acces la grupul privat 

99Eur 250Eur

[tcb-script type=”text/javascript” src=”https://assets.calendly.com/assets/external/widget.js” async=””][/tcb-script]

100% satisfacție garantată

Dacă nu-ți place cursul din diverse motive sau dacă simți că investiția nu a meritat, trimite-mi un mail în primele 7 zile de la începerea cursului și-ti voi returna banii,

fără alte întrebari. 

Disclaimer: Nimic din ceea ce se află pe această pagină, pe site-ul nostru web sau din cursurile noastre nu reprezintă o promisiune sau garanția rezultatelor dorite. Toate materialele din cadrul site-ului tudoratanasiu.ro sunt furnizate doar în scop informativ și nu presupunem că veți reproduce vreun rezultat. Rezultatele tale vor varia și vor depinde de mulți factori. Toate afacerile presupun riscuri și nu trebuie luate măsuri doar pe baza informațiilor de pe tudoratanasiu.ro.

Copyright 2023 | Tudor Atanasiu, administrator Tree of smart people SRL