Despre mine

Începea o zi obișnuită de liceu pentru mine. Mă trezisem, și evident, nu puteam să încep ziua fără o cană de cafea ☕. Dar acea dimineață avea să aducă mai mult decât o doză de cofeină. Inspirat de colegii mei de liceu și profesoara de română  care ne susținea pentru activități extrascolare, m-am hotărât să mă aventurez în lumea producției video 🎥. Poate sună nebunește, dar rezultatele nu au întârziat să apară: am reușit să câștig locul doi 🥈 la o campanie națională antidrog cu primul meu filmuleț. Acel succes m-a propulsat direct în televiziune 📺.

Șase ani am petrecut în această lume alertă ⏱, învățând editare video, motion design și, mai ales, importanța vitezei. În televiziune, totul trece ca un fior. Cei de acolo au o zicală: “Trebuie să termini ieri, ok?”. E posibil ca asta să fie cauza consumului meu crescând de cafea… ☕️☕

Am decis apoi să-mi extind orizonturile și să devin freelancer 💻. M-am concentrat pe crearea de template-uri pentru After Effects, pe care le vindeam pe Videohive. Curând, am început să colaborez cu clienți din toate colțurile lumii. Această experiență m-a dus chiar și în Irlanda, unde am avut ocazia să lucrez și să cunosc oameni de diverse naționalități.

Dar adevărata revoluție a venit când am descoperit YouTube 📹. Videografii de nuntă erau fascinați de abilitățile mele și mă întrebau constant cum realizam anumite efecte. Așa m-am gândit să creez tutoriale, având în minte această audiență curioasă 🤔.

După această etapă, lucrurile au început să se miște cu și mai multă viteză 🚀. Am primit invitații la conferințe 🎤, am colaborat în domenii variate și am ajuns chiar și în Belgia, unde am avut ocazia să lucrez in producție video de eveniment.

Și acum, pe măsură ce lumea se schimbă în ritmuri amețitoare cu apariția rețelelor sociale 📱 și a inteligenței artificiale 🤖, m-am lansat în aventura TikTok. Pentru că, de ce nu?

Astfel, cu o cană de cafea în mână ☕, sunt gata să fac față oricărei noi provocări. Urmați-mi povestea și, cine știe, poate veți învăța un truc sau două! Și nu uitați, totul se face mai bine cu o doză de cafeină 😂🎥☕.