Salut Tudor!
Felicitari, ai facut un curs deosebit de util! Multumesc!
O intrebare: Cum pot coloriza un clip sa arate “Sepia”, adica sa arate vechi, dar nu alb negru?
Multumesc!
Buna ziua, si eu va multumesc mult 🙂
Sepia este un procedeu creativ. Trebuie sa va jucati cu proprietatile din Lumetri Color (Saturatie, midtones, temperatura, blacks, shadows, curves) pana iese sepia. Trebuie sa luati in considerare si compozitia de culoare din imaginea actuala pentru a iesi cum trebuie.
Salut Tudor, iti multumesc pentru toate informatiile utile.
Am o intrebare: daca reusesc sa editez un cadru in culorile pe care le-am vrut, cum copiez aceleași setari si pe celelalte cadre?
Multumesc.
Buna ziua, imi cer scuze pentru raspunsul intarziat.
Puteti pur si simplu sa dati Ctrl + C (copy) pe efectul “Lumetri Color” din clipul editat si apoi ctrl + V (paste) pe noul cadru. Cred ca despre asta vorbesc in lectia urmatoare.
Sa-mi spuneti cum a decurs.
Astept un feedback de la dvs.
Salut. Esti foarte bun, stii foarte bine sa te faci inteles de catre orice incepator. Merci frumos.
Intrebare: se poate face editare pe “Lumetri Color” pe toata secventa sau la mai multe trackuri odata?
Multumesc frumos!
Exact dupa ce am scris comentariul si am trecut la lectia urmatoare, am observat ca este vorba fix despre ce aveam nevoie sa stiu.
Iti multumesc mult pentru ajutor, este foarte util acest curs.
Acest site foloseste cookie-uri. Le folosim pentru a personaliza continutul, anunturile si pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru.OkPolitica de confidentialitate
Mai exista alta metoda de ajustarea white balance-lui fara mira alba,fara zona de alb in cadru>
Mai stiu o metoda complicata dar tot am nevoie de alb in imagine. As merge ochiometric in cazul dvs.
Salut Tudor!
Felicitari, ai facut un curs deosebit de util! Multumesc!
O intrebare: Cum pot coloriza un clip sa arate “Sepia”, adica sa arate vechi, dar nu alb negru?
Multumesc!
Buna ziua, si eu va multumesc mult 🙂
Sepia este un procedeu creativ. Trebuie sa va jucati cu proprietatile din Lumetri Color (Saturatie, midtones, temperatura, blacks, shadows, curves) pana iese sepia. Trebuie sa luati in considerare si compozitia de culoare din imaginea actuala pentru a iesi cum trebuie.
Daca va intereseaza sa aplicati preseturi pe imagine si apoi sa mai ajustati, Magic Bullet Looks are ft multe astfel de tonuri.
Salut Tudor, iti multumesc pentru toate informatiile utile.
Am o intrebare: daca reusesc sa editez un cadru in culorile pe care le-am vrut, cum copiez aceleași setari si pe celelalte cadre?
Multumesc.
Buna ziua, imi cer scuze pentru raspunsul intarziat.
Puteti pur si simplu sa dati Ctrl + C (copy) pe efectul “Lumetri Color” din clipul editat si apoi ctrl + V (paste) pe noul cadru. Cred ca despre asta vorbesc in lectia urmatoare.
Sa-mi spuneti cum a decurs.
Astept un feedback de la dvs.
Salut. Esti foarte bun, stii foarte bine sa te faci inteles de catre orice incepator. Merci frumos.
Intrebare: se poate face editare pe “Lumetri Color” pe toata secventa sau la mai multe trackuri odata?
Multumesc frumos!
Exact dupa ce am scris comentariul si am trecut la lectia urmatoare, am observat ca este vorba fix despre ce aveam nevoie sa stiu.
Iti multumesc mult pentru ajutor, este foarte util acest curs.