Toata stima pentru munca dumneavoastra.
Va solicit ajutorul in urmatoarele nedumeriri-
1-Am o placa video Geforce GTX 260,ar trebui sa includa si cuda/dar inceputul proiectului
in premiere nu imi permite setarea placi. Cum pot activa aceasta fuctie,sau cum verific daca are Cuda instalat?
2-Am calculatorul format dintr-un ssd cu windowsul si programele editare foto-video,si alte doua hdd-uri pentru
materiale.Fiecare program imi creaza fisiere temporale pe ssd.E recomandat sa directionez aceste fisiere undeva pe celelalte hdd-uri,
pentru a nu ingreuna sistemul de lucru?Sau ruleaza mai bine pe ssd cu window?
3- Sper sa creati un tutorial despre situatile cand se foloseste formatul display – feet+frame si -frame
Are vreo legatura cu formatul de film clasic de 16 si 35 mm?
Acest site foloseste cookie-uri. Le folosim pentru a personaliza continutul, anunturile si pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru.OkPolitica de confidentialitate
Toata stima pentru munca dumneavoastra.
Va solicit ajutorul in urmatoarele nedumeriri-
1-Am o placa video Geforce GTX 260,ar trebui sa includa si cuda/dar inceputul proiectului
in premiere nu imi permite setarea placi. Cum pot activa aceasta fuctie,sau cum verific daca are Cuda instalat?
2-Am calculatorul format dintr-un ssd cu windowsul si programele editare foto-video,si alte doua hdd-uri pentru
materiale.Fiecare program imi creaza fisiere temporale pe ssd.E recomandat sa directionez aceste fisiere undeva pe celelalte hdd-uri,
pentru a nu ingreuna sistemul de lucru?Sau ruleaza mai bine pe ssd cu window?
3- Sper sa creati un tutorial despre situatile cand se foloseste formatul display – feet+frame si -frame
Are vreo legatura cu formatul de film clasic de 16 si 35 mm?
Buna ziua, am trimis PM 🙂