Lesson 1, Topic 1
In Progress

1.4 Adobe Creative Cloud

Responses

1. Aleg varianta de plata 1 luna. Instalez programul si dupa o luna acesta nu mai functioneaza daca nu mai platesc? Si inca o intrebare te rog, Pot lucra deconectat de la internet? Intreb deoarece cand sunt conectat am observat ca programul (CS6) ruleaza ceva mai greu chiar daca nu accesez internetul.

1. 1. Corect, eu am avut abonament anual si mi s-a deconectat imediat. Practic iti cere sa faci plata pentru a deschide programul. Inainte il aveam lunar si imi mai lasa dupa fiecare luna inca 30 zile sa revin cu plata.

2. Sigura ca da, programele sunt instalate pe calculator si puteti lucra linistit si fara internet. In ceea ce priveste CS6, nu cred ca are legatura internetul cu rularea programului.

2. Interesanta aplicatia Adobe Creative Cloud. Doresc sa stiu daca pe un singur abonament pot lucra pe CS6 pentru montaj si export iar pentru editare, colorizare sau altele mai complexe pe ultima versiune? Intreb deoarece am un PC mai slab, cu i5 si 16 G RAM. Acum ca si idee daca poti dezvolta o lectie despre configuratia PC pentru diferite versiuni Premiere si ce anume poate edita ca si complexitate mie personal mi-ar fi de ajutor.

1. Da, puteti instala si CS6 si CC in acelasi abonament. Faceti premontajul in CS6 si apoi deschideti proiectul cu CC2018 max (i5 4th gen si 16gb RAM sunt relativ ok pentru editare HD). CC2019 cere multe resurse de la PC. Dar mare atentie!! Nu exportati din CS6, exportati din versiunea noua.

Configuratia de la PC nu este in aria mea de expertiza. Si eu apelez la profesionisti cand e cazul. Aveti aici recomandarea celor de la Adobe: https://helpx.adobe.com/premiere-pro/system-requirements.html

Multa bafta!